Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlar.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa güzel açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yönlü olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın veya müstacel gidişat vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kamu çıkışların ve ulaşım yollarının adida tamlanan şartlara yarar olması gerekir:

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının muayyen bir flama dayanımı süresine mevla olması veya yangın sırasında kötü geçişini engellemesi kadar standartlara makul olmaları gerekmektedir.

üste, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla birliklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık ciğerin yeğleme edilir.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan tedavülde olmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çışitalara elden erişmeleri sinein zaruri tedbirler cebinır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç Yangın Merdiveni Kapısı gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy esrarın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Göreceksiniz ki bu merhale faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara Yangın Merdiveni Kapısı maruz isimdir.

Report this wiki page